Първата отпаднала двойка в сезон 5 на романтичното риалити “Един за

...
Първата отпаднала двойка в сезон 5 на романтичното риалити “Един за
Коментари Харесай

Кики след “Един за друг”: Бебе е най-голямата ни мечта с Емо!

Първата отпаднала двойка в сезон 5 на сантименталното риалити  “Един за различен ” е младото семейство Кристина и Емилиян от Добрич. Кики и Емо, както ги назовават приятелите им, се трансфораха и в първата двойка от тазгодишния сезон на предаването, която гостува в подкаста “Един без различен ”. Там те споделиха пред водещата Денислава Велкова какви са преживяванията им във Вилата на любовта и разкриха коя е най-голямата им фантазия.

Кики и Емо не скриха, че са разочаровани поради отпадането си. Те признават обаче, че не са се показали по най-хубавия метод в последната им седмица в " Един за различен ".

 един без различен NOVA

Емо показа, че още в първите няколко дни е усетил, че Тихомир не ги харесва и това си е проличало в играта преди елиминациите.

Най-близки след формата ще им останат съквартирантите им във Вилата на любовта - Сияна и Светльо, както и съседите им по стая Крис и Марго и Венци и Михаела.

 един без различен NOVA

Емо разкри пред Денислава, която е участник от последния сезон на “Игри на волята ”, че се е записал на кастинг за рисковото риалити и все още има предпочитание да взе участие, въпреки че се е контузил преди 8 месеца и не е в най-хубавата си физическа форма.

Кики и Емо също описаха в “Един без различен ” за момента, в който са се запознали в дискотека в Добрич. Той я шокирал с имитация, която я предиздвикала да се чуди дали в действителност я харесва или не. Двойката описа и за трудния си живот в Германия и повода да се върнат да живеят в родния си град.

 един без различен NOVA

А какво предизвикателство насочи Денислава към Емо? Вижте във видеото.

Следете всичко най-интересно за подкаста на Денислава във ,  и .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР